ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Η Κουνάβης  είναι μία κατασκευαστική  εταιρεία που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερα στελεχωμένες εταιρίες κουφωμάτων στην Ελλάδα, κατέχει σημαντική θέση στην αγορά με ένα ευρύτατο πελατολόγιο .

Η παροχή προϊόντων ολικής ποιότητας στον πελάτη είναι το επίκεντρο της εταιρικής πρακτικής . Η εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η τεχνολογική υποδομή  είναι οι κύριες συνιστώσες οι οποίες εξασφαλίζουν την επίτευξη πετυχημένων έργων. Η συσσωρευμένη εμπειρία, η μεγάλη ποικιλία έργων σε διάφορους τομείς και η καθετοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, την έχουν καταστήσει τον πιο κατάλληλο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Η εταιρία πλέον εξειδικεύεται στις χονδρικές πωλήσεις, δηλαδή σε κατασκευαστές και έμπορους αλουμινίου και PVC, παρέχοντας τους έτοιμο κούφωμα υψηλών προδιαγραφών.

 

Βασικά οφέλη σας από τη συνεργασία σας με την Κουνάβης:

  • Η ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται από τις επώνυμες α΄ ύλες που θωρακίζουν τα κουφώματα με ηχομόνωση, θερμομόνωση, αντιδιαρρηκτική προστασία, στεγανοποίηση και αντίσταση στη φθορά του χρόνου και από τη σωστή κατασκευή του, που γίνεται απόλυτα βάσει των προδιαγραφών. Επιπλέον κάθε προϊόν πιστοποιείται με ISO 9001 και φέρουν τη σήμανση CE, προσκομίζοντας σας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγγύηση που με τη σειρά σας θα παραδώσετε και εσείς στο τελικό πελάτη (ιδιώτη).
  • Η συνέπειά της που έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών με δικά της μέσα.
  • Η στήριξη που παρέχει στο πελατολόγιο της οικοδομώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και λειτουργώντας ως μόνιμος σύμβουλος σε όλα τα τεχνικά θέματα που προκύπτουν.
  • Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο στελεχώνεται από καταξιωμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων και το οποίο αποτελεί παράλληλα και τον πυρήνα της επιτυχίας.
  • Η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών  της που ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα των υπηρεσιών και το τελικό αποτέλεσμα.
  • H άρτια οργανωτική δομή της που στοχεύει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελατολόγιου της το οποίο αποτελεί βασικό κεφάλαιο για την εταιρεία. Στα πλαίσια της σωστής σας εξυπηρέτησης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση οικονομικών μελετών αυθημερόν, παρέχει τεχνικές υποδείξεις όταν ζητηθούν, και τέλος παρέχει after sales υπηρεσίες διασφαλίζοντας στον αγοραστή πως το προϊόν που προμηθεύτηκε από εμάς είναι εγγυημένο και η Κουνάβης βρίσκεται πάντα δίπλα σας.
  • Εφόσον προμηθευτείτε ένα κούφωμα Κουνάβης, το οποίο σας παρέχεται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, γλιτώνετε από τον παραγόμενο και μη κοστολογικά υπολογίσιμο χρόνο που θα καταναλώνατε προκειμένου να παράγετε ένα έργο και επιπλέον τη φύρα και τα ενδεχόμενα λάθη που θα προέκυπταν.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Δώστε πνοή στα έργα σας με κουφώματα KουνάβηςΟι λειτουργικές και μοντέρνες κατασκευές, που σχεδιάζονται από εσάς, υλοποιούνται άριστα από εμάς. Τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων μας εξασφαλίζουν την δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων με άριστα λειτουργικά αποτελέσματα, προσφέροντας, ταυτόχρονα, υψηλά επίπεδα θερμοηχομόνωσης, πιστοποιημένης ασφάλειας και πλήρης αξιοποίησης του χώρου.

Το σύγχρονο design των προϊόντων μας εγγυάται κουφώματα υψηλής αισθητικής με δυναμικό στυλ, ενώ οι ανεξάντλητοι συσχετισμοί χρωμάτων που αποτυπώνονται στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις, συμβάλλουν στη δημιουργία μοναδικών κατασκευών.

Η Κουνάβης έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα, κουφώματα συνθετικά, ρολά, γκαραζόπορτες, παντζούρια, υαλοπετάσματα, αίθρια, χωρίσματα γραφείων, συστήματα σκίασης. Με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει.

Στην Κουνάβης γνωρίζουμε ότι αναζητάτε το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα της αρέσκειας σας μέσα από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων. Οι ηλεκτροστατικές βαφές αλουμινίου προσφέρουν μοναδική σταθερότητα και αντοχή ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έτσι σας προσφέρουμε ένα προϊόν αντάξιο των προσδοκιών σας, που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια με την ελάχιστη δυνατή συντήρηση

Τεχνική υποστήριξη

Στην Κουνάβης δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό, η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη προκειμένου να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την ιδανική επιλογή των συστημάτων κατασκευής και την άριστη προδιαγραφή τους.

ΙΔΙΩΤΕΣ

Οι ανάγκες για φυσικό φωτισμό, για θερμομόνωση, για ηχομόνωση, για ασφάλεια, για εξοικονόμηση χώρου και φυσικά το κόστος είναι οι παράγοντες που πρέπει να εξετασθούν σε συνάρτηση από τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή, προκειμένου να είναι σε θέση να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση για τον χώρο του. Σύμφωνα με έρευνα η κατανάλωση για θέρμανση και ψύξη των κτιρίων αποτελεί το 40% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα κουφώματα είναι μία σημαντική αιτία κατανάλωσης ενέργειας γι’ αυτό και η σωστή επιλογή τους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας

και θα πάρετε για την εργασία σας

Την καλύτερη προσφορά της αγοράς

Καλέστε μας στο 2610 643455

Τα προϊόντα μας..