Συχνές Ερωτήσεις

Η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας

Το αρχιτεκτονικό σύστημα είναι ένας σύνθετος συνδυασμός από διάφορες διατομές αλουμινίου, ελαστικά, μηχανισμούς και άλλα εξαρτήματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί έτσι ώστε όταν συνδυαστούν, να επιτρέπουν την υλοποίηση παραθύρων, υαλοπετασμάτων και άλλων τύπων κατασκευών.

Η θερμική γέφυρα είναι η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών αλουμινίου μιας θερμοδιακοπτώμενης διατομής. Σε μη θερμοδιακοπτώμενα συστήματα, η μετάδοση θερμότητας είναι υψηλή. Για να εξασφαλιστεί η μόνωση, χρησιμοποιούνται θερμοδιακοπτώμενα συστήματα.

Η θερμοδιακοπή παίζει τεράστιο ρόλο στις ιδιότητες μόνωσης κάθε συστήματος αλουμινίου.

Η στοιβαρότητα είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο τη διαχρονική ανθεκτικότητα της λειτουργίας των παραθύρων, πορτών, προσόψεων κλπ. που έχετε. Ο ορθός υπολογισμός της στοιβαρότητας σημαίνει, ότι με την πάροδο του χρόνου, το σύστημα θα είναι σε θέση να αντέξει όχι μόνο το μόνο το ίδιο βάρος, αλλά και τις φορτήσεις που θα του επιβληθούν (π.χ. ανεμοπίεση).

Η επιφανειακή επεξεργασία μπορεί να επιτευχθεί είτε με ηλεκτροστατική βαφή είτε με ανοδίωση. Η ηλεκτροστατική βαφή εφαρμόζεται στην επιφάνεια πριν από την επεξεργασία, η οποία στη συνέχεια θερμαίνεται με σκοπό να πολυμεριστή η πούδρα που εναποτίθεται στην επιφάνεια των διατομών. Κατ’ επιλογή, σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί γίνεται να εφαρμοστούν ειδικά φιλμ για να προσδώσουν την απομίμηση ξύλου αυτό επιτυγχάνεται μετά την ηλεκτροστατική βαφή. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να επιτευχθεί η ανοδίωση των διατομών η οποία είναι επιταχυμένη γήρανση της επιφάνειας του αλουμινίου εμπλουτισμένη με μέταλλα με σκοπό να δοθεί η επιθυμητή αίσθηση του μετάλλου.

Τα υαλοπετάσματα παρέχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ενώ παράλληλα επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση των ηλιακών κερδών περιορίζοντας το ορατό πλάτος των διατομών.

Στην πράξη, τα υαλοπετάσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές εφαρμογές στις οποίες υπάρχει η απαίτηση για μεγάλες γυάλινες επιφάνειες σε συνδυασμό με υψηλές απαιτήσεις στατικής επάρκειας (π.χ. ανεμοπίεση ή ίδια φορτία).

Είναι σχεδιασμένος για έναν ορισμένο τύπο διατομών. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα συστήματα χάρη στην προσιτή τιμή και τα πολλαπλά σημεία ασφάλισης.

Οι μεντεσέδες χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα σε κατακόρυφο άξονα ενώ ο μηχανισμός ανοιγοανάκλισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα είτε σε κατακόρυφο είτε σε οριζόντιο άξονα.

Η εταιρία Κουνάβης διαθέτει μεγάλη ποικιλία ανοιγόμενων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων διάφορων λύσεων που πληρούν όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, τις θερμομονωτικές ιδιότητες, τη στοιβαρότητακαι άλλα χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και τον σχεδιασμό.

Η μεγάλη γκάμα λύσεων έχει δημιουργηθεί με βάση τις απαιτήσεις που προκύπτουν στα διάφορα έργα. Κάθε κτίριο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες οι οποίες χρειάζεται να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του συστήματος. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας σε σχέση με αυτό το θέμα.

Παρέχουμε την πλήρη γκάμα χρωμάτων RAL, διαφορετικά διακοσμητικά ξύλου με χρήση της τεχνολογίας εξάχνωσης παράλληλα με υψηλής ποιότητας ανοδίωση. Όλα τα φινιρίσματα συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας, καθώς είναι πιστοποιημένα κατά QualiCoat, QualiDeco και QualAnod.

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους έγκεινται στην εύκολη αξιοποίηση, καθώς δεν καταλαμβάνουν πρόσθετο χώρο όταν είναι ανοιχτά. Επιπλέον, παρέχουν δυνατότητα λειτουργίας σε μεγάλη ποικιλία τυπολογιών.

Ο μηχανισμός ανύψωσης είναι μια τεχνική λύση λειτουργίας συρόμενων κουφωμάτων ο οποίος επιτρέπει τα κινητά φύλλα να σφραγίζουν στην κλειστή θέση και να μπορούν να κυλήσουν όταν αυτό απαιτηθεί από το χρήστη.

Η επιλογή συστήματος εξαρτάται σε έναν βαθμό από τη λειτουργία του συρόμενου συστήματος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για να σας βοηθήσει σχετικά με το θέμα αυτό.

Είναι υπεύθυνο για τη βελτίωση των ιδιοτήτων θερμομόνωσης και ηχομείωσης του παραθύρου.

Επειδή το πλαίσιο της πόρτας και το φύλλο της είναι συνεπίπεδα.

Ο ρόλος των βουλκανισμένων γωνιών είναι να αποτρέπουν τη ροή του νερού προς το εσωτερικό τμήμα του παραθύρου στις γωνίες όπου το κεντρικό ελαστικό σφραγιστικό παρέμβυσμα διακόπτεται.

Έχετε Ακόμα Απορίες?

Μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα

    X